PANAYIR GOURMET'E HOŞ GELDİNİZ! ! O HEP ARADIĞINIZ GURME LEZZETLER ANINDA KAPINIZDA!

News

Beş Çaylarının Yeni Favorisi: Panayır Gourmet'in Leziz Hamur İşleri

Beş Çaylarının Yeni Favorisi: Panayır Gourmet'in Leziz Hamur İşleri

Hamur işleri konusunda uzman olan Panayır Gourmet fırın şefleri, özel reçeteleri ile hazırladıkları lezzetli ürünlerini her gün taze taze sizler için fırından çıkarıyorlar. Kahvaltı ve beş çaylarınızın vazgeçilmezi olacak onlarca çeşit Ekşi Mayalı Ekmek, terayağlı Kruvasan, Donut, gevrek Simit, Kurabiye, Kek ve Börek seçenekleri arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. Panayır Gourmet'in kaliteli malzemelerle hazırladığı hamur işleri, günün her saati lezzetli bir atıştırmalık ya da doyurucu bir kahvaltı alternatifi olabilir. İster işe giderken...

Daha fazla oku

Ekşi Mayalı Ekmek Neden Sağlıklı?

Ekşi Mayalı Ekmek Neden Sağlıklı?

Fırından yeni çıkmış, çıtır çıtır, dumanı üstünde bir ekmeğin hayali bile iştah açıyor ama ekmeğin lezzetlisini, sağlıklısını ve doğalını bulmak ise oldukça zor. Bugün fırınlarımızın ürettiği beyaz ekmek sağlık bakımından pek çok riski bünyesinde barındırıyor. Beslenme uzmanları ise yüzlerce yıldır olduğu gibi ekşi mayalı ekmeğe geri dönülmesini öneriyor. Peki neden ekşi mayalı ekmek tüketmeliyiz, beyaz ekmeğin zararları ne sorularına yanıt arayalım ve mutfağımızda kahvaltıdan akşam öğününe kadar eksik olmayan ekmeğin tarihçesine kısaca göz atalım.

Daha fazla oku

Panayır'da Ara

E Bültenimize Abone Olun

Birbirinden lezzetli gurme tatlar hakkında bilgiler almak, özel indirimler, kampanyalar ve kaçırmak istemeyeceğiniz fırsatlar için abone olun!

Sepetiniz