PANAYIR GOURMET'E HOŞ GELDİNİZ! ! O HEP ARADIĞINIZ GURME LEZZETLER ANINDA KAPINIZDA!

Beş Çaylarının Yeni Favorisi: Panayır Gourmet'in Leziz Hamur İşleri

Beş Çaylarının Yeni Favorisi: Panayır Gourmet'in Leziz Hamur İşleri

Hamur işleri konusunda uzman olan Panayır Gourmet fırın şefleri, özel reçeteleri ile hazırladıkları lezzetli ürünlerini her gün taze taze sizler için fırından çıkarıyorlar. Kahvaltı ve beş çaylarınızın vazgeçilmezi olacak onlarca çeşit Ekşi Mayalı Ekmek, terayağlı Kruvasan, Donut, gevrek Simit, Kurabiye, Kek ve Börek seçenekleri arasından dilediğinizi seçebilirsiniz.

Panayır Gourmet'in kaliteli malzemelerle hazırladığı hamur işleri, günün her saati lezzetli bir atıştırmalık ya da doyurucu bir kahvaltı alternatifi olabilir. İster işe giderken yanınızda götürmek için birkaç tane simit alın, ister evde sevdiklerinizle keyifli bir kahvaltı yapın. Hem lezzetli hem de doyurucu olan bu ürünler, gününüzü daha da keyifli hale getirecek.

eksi-mayali-ekmekler

Sağlıklı Ekmek Çeşitleri

Ekşi mayalı ekmeğin sağlığa pek çok faydası var.  Düşük glisemik indekse (kan şekerini yükseltme hızı) sahip olması nedeniyle kan şekerini yükseltmeden açlık hissini önler. Ayrıca diğer ekmek çeşitlerine göre yararlı bakteriler açısından zengin olmasıyla da daha besleyici. Ekşi maya ile yapılmış tam tahıllı ekmeklerin posa içerikleri çok yüksektir. Özellikle E ve B vitaminleri ile mineral içerir. Ayrıca ekşi mayayla hazırlandıkları için gluten muhtevaları mayanın içindeki probiyotik bakterilerin “maya sindirimi” sayesinde çok az olur. Ayrıca diğer ekmek çeşitlerine göre yararlı bakteriler açısından zengin olmasıyla da daha besleyici.

Zeytin, ceviz ve kekikli Ekşi Mayalı Akdeniz Ekmeği, Zeytinyağı ve cevizli Ekşi Mayalı Cevizli Tam Buğday Ekmeği, pekmez, kişniş ve çavdar unlu Rus Ekmeği (Borodinsky), kuru üzüm, mavi haşhaş, susam ve kabak çekirdekli Ekşi Mayalı Alman Premium Ekmeği pek çok lezzet sizi bekliyor.

borek

Tereyağlı Börekler

Panayır Gourmet’te her gün Trabzon'dan özel olarak getirilen tereyağı ile hazırlanan çeşit çeşit börekler müşterilerini kendine hayran bırakıyor. Ustalıkla hazırlanan su börekleri, Kıymalı, Peynirli ve akışkan peyniriyle sevilen Adana Böreği damaklarda unutulmaz bir lezzet bırakıyor.

Tekli börekler patatesli, peynirli ve kıymalı olarak hazırlanıyor. Lezzetli ve doyurucu olan bu börekler, hızlı bir öğle yemeği veya atıştırmalık olarak tercih edilebilir. Panayır Gourmet'in geleneksel lezzetlerinden olan Kol Böreği, peynirli ve kıymalı seçenekleriyle müşterilerine sunuluyor. Özenle hazırlanan hamuru ve kaliteli malzemeleriyle, damaklarda unutulmaz bir tat bırakıyor. Tüm böreklerimiz, özel reçetelerimiz ve kaliteli malzemelerimizle hazırlanıyor.

kruvasan

Kahvenin yanında…

Siz de kahve tutkunuysanız yanına yakışan iki lezzet var: Kruvasan ve Donut! Fransızların ‘croissant, İtalyanların ise ‘cornetto’ dediği kruvasan Avrupa’da kahvaltı öğününün temelini oluşturuyor. Trabzon'dan getirdiğimiz doğal tereyağıyla Fransız usulü reçeteyle hazırlıyoruz. Kahvenin yanına çok yakışan kat kat kabarmış kruvasanı sade yiyebileceğiniz gibi lezzetli sandviçler de yapabilirsiniz. Ağızda kolayca dağılan kruvasanları günlük olarak pişiriyoruz. Sade, Çikolatalı ve Bademli çeşitleri var.

Donut

Donut yapımında ise taptaze dökülüp yağda kızartılan hamurların içi çeşit çeşit dolgu, dışı ise rengârenk süslemelerle kaplanıyor. Ortaya da iştah açıcı Donutlar çıkıyor. ABD’de çıkıp lezzetiyle dünyanın dört bir yanına yayılan Donutların yanına çay ve kahve çok yakışıyor. Özel reçeteyle günlük olarak hazırlanan Premium Donutların içi dolgulu, Berliner çeşitleri ise çikolatalı ve marmelatlı olarak üretiliyor.

Kurabiye

Ağızda eriyen kurabiyeler

Çay saatlerinize lezzet katacak tuzlu ve tatlı kurabiye çeşitleri günlük hazırlanıyor. Tereyağıyla günlük hazırlanan kurabiyeler gurme damakları lezzetlendiriyor. Special Fıstıklı Kurabiye, Kavala Kurabiye, Bonibonlu Kurabiye, Hindistan Cevizli Panayır Coco Kurabiye, Cevizli Kurabiye, Acıbadem Kurabiyesi ve Tuzlu Kurabiye çeşitleri en taze halleriyle sunuluyor. Hem sağlığına dikkat edenlerin hem de diyete başlayanların gönül rahatlığıyla yiyebileceği Rejim Kurabiyesi ise tarçınlı ve kuru üzümle hazırlanıyor. 

panayir-gourmet-firin

Özel reçetelerle günlük lezzetler

Panayır Gourmet'in hamur işleri, özel reçeteleri sayesinde diğer pastanelerde bulamayacağınız bir tat sunuyor. Tüm ürünler doğal ve kaliteli malzemelerle hazırlanıyor. Bu sayede hem lezzetli hem de sağlıklı bir atıştırmalık ya da kahvaltı alternatifi sunuyor. Siz de Panayır Gourmet'in leziz hamur işlerini deneyin, kahvaltı ve beş çaylarınızın yeni favorisi haline getirin. Lezzetleri hemen sipariş verebilir veya mağazaya uğrayarak taze taze alabilirsiniz.

 

Panayır'da Ara

E Bültenimize Abone Olun

Birbirinden lezzetli gurme tatlar hakkında bilgiler almak, özel indirimler, kampanyalar ve kaçırmak istemeyeceğiniz fırsatlar için abone olun!

Sepetiniz