PANAYIR GOURMET'E HOŞ GELDİNİZ! ! O HEP ARADIĞINIZ GURME LEZZETLER ANINDA KAPINIZDA!

Panayır Gourmet’de Ramazan Lezzet Festivaline Dönüşüyor

Panayır Gourmet’de Ramazan Lezzet Festivaline Dönüşüyor

Gurme lezzetlerin 19 yıldır buluşma noktası olan Panayır Gourmet bu Ramazan’da da damakları lezzetlendirmeye hazır. Ramazan boyunca zengin iftar menüsü, gurme şarküteri ürünleri, günlük hazırlanan şerbetli ve sütlü tatlılar, pişirmeye hazır Güveç ve Hazır Tepsiler, 40 çeşit meze, sahurluk ve iftariyelik ürünlerle Ramazan Ayı, Lezzet Festivali’ne dönüşecek. Premium kalite sağlıklı ve gurme lezzetler Panayır Gourmet’de tadılmayı bekliyor.

içli köfte

Hatay Lezzetleri Panayır Gourmet’de!

Ramazan boyunca, lezzetli Hatay mutfağını keşfetmek için Panayır Gourmet'e uğrayın. Depremden etkilenen Hatay’ın en sevilen markalarından Petek Pastanesi’ne destek olmak için mağazamızda yer açtık. Geleneksel lezzet Hatay Künefe, Kömbe, Hatay usulü Suböreği, Baklava, Kadayıf ve meze çeşitlerini Petek Pastanesi şefleri günlük hazırlıyor. Siz de Hatay’ın geleneksel lezzetlerini tatmak ve Petek Pastane’sine destek olmak için Ataşehir mağazamıza davetlisiniz.

pastırma

Sahur İçin Gurme Ürünler

Yerli ve ithal peynirler, organik zeytin çeşitleri ve gurme şarküteri ürünleriyle Panayır Gourmet sahur sofralarınızı lezzetlendirmeye hazır. Türkiye’nin ve dünyanın dört bir tarafından gurme peynir çeşitleri başta olmak üzere, zeytin, reçel, bal, ,helva, sucuk, sosis ve füme et çeşitleri gibi yüzlerce ürün getiriyoruz. Yoğun aromasıyla Ezine Peyniri, Van Otlu Peyniri, Sivas’tan Antrikot Pastırma, Trabzon’dan enfes Tereyağı, Rize’den löp löp Kavurma ve daha onlarca çeşit damaklarınızı şenlendirecek sahurluk ve iftarlık lezzet özenle seçilip tezgâhlarımızdaki yerlerini alıyor.

çiğ köfte

40 çeşit meze

İftar sofralarınız Güneydoğu’dan Ege’ye oradan da Lübnan mutfağına uzanan meze çeşitleriyle şenlenecek. Şeflerimiz yörelerinden temin ettikleri kaliteli malzemelerle mezeleri günlük hazırlıyor. Mercimek Köfte, Kuru Patlıcan Dolma, İçli Köfte, Çiğköfte ve Nar Ekşili Yaprak Sarma mezeleri Gaziantep usulüne göre geleneksel reçeteyle hazırlanıyor. Daha hafif lezzetler isteyenler içinse Zeytinyağlı Yaprak Sarma, Girit Ezme, Haydari ve Yoğurtlu Semizotu ideal bir lezzet.

iftar

Gurme Lezzetlerle dolu: İftar Sofraları

Sevdiklerinizle gurme lezzetlerle oluşturulmuş bir iftar yapmak istiyorsanız Panayır Gourmet’e restoran bölümü sizi bekliyor. İftar menüsünde Başlangıç olarak Günün Çorbası ve Salata servis ediliyor. Ara Sıcak olarak Paçanga Böreği ve Gourmet Meze Tabağı sunuluyor. Ana Yemek için üç seçenek var: Günün Sıcak Yemeği, Kasap Köfte veya Kekikli Tavuk Pirzola. Tatlı olarak ise her gün değişen Günün Tatlısı sunuluyor. Gurme tatlarla oluşturulan İftar Menüsünü tatmak için 0216 688 49 49’u arayarak iftar rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

Panayır'da Ara

E Bültenimize Abone Olun

Birbirinden lezzetli gurme tatlar hakkında bilgiler almak, özel indirimler, kampanyalar ve kaçırmak istemeyeceğiniz fırsatlar için abone olun!

Sepetiniz