PANAYIR GOURMET'E HOŞ GELDİNİZ! ! O HEP ARADIĞINIZ GURME LEZZETLER ANINDA KAPINIZDA!

News

Soğuk Sıkım Meyve Suyu İle Bağışıklığınızı Doğal Yoldan Güçlendirin!

Soğuk Sıkım Meyve Suyu İle Bağışıklığınızı Doğal Yoldan Güçlendirin!

İki yıldır devam eden pandemi, havaların soğumasıyla birlikte grip salgınlarının başlaması, okullara ve işe dönüş derken bağışıklığı güçlü tutmak çok önemli hâle geldi. Bağışıklık sisteminizin aktif kalması ve hastalıkların önlemesi için sağlıklı bir mineral ve vitamin seviyesine ihtiyacı var. Taze hazırlanmış soğuk sıkım meyve suları içmek, bağışıklığınızı güçlü tutmanın sağlıklı ve kolay bir yoludur. 

Daha fazla oku

Soğuk Sıkım Meyve Suları Nedir?

Soğuk Sıkım Meyve Suları Nedir?

Soğuk sıkım meyve sularının diğer yöntemlere göre vitamin ve mineral açısından yüzde 50 daha zengin olduğunu biliyor muydunuz? Market raflarını renk renk süsleyen pastörize edilmiş meyve sularının sağlığınıza yararından çok zararı var. Ambalajın içindekiler kısmına baktığınızda aslında meyve suyu yerine sanayi tipi şeker, renklendirici ve koruyucu maddelerle dolu meyve aromalı sıvı bir şey içtiğinizi göreceksiniz. Katkısız ve doğal besinlere yönelik oluşan farkındalıkla birlikte ortaya soğuk sıkım yöntemiyle günlük ve katkısız olarak hazırlanan doğal enerji kaynağı meyve suları çıktı. Üstelik evinizde hazırladığınız meyve sularından da daha sağlıklı.

Daha fazla oku

Panayır'da Ara

E Bültenimize Abone Olun

Birbirinden lezzetli gurme tatlar hakkında bilgiler almak, özel indirimler, kampanyalar ve kaçırmak istemeyeceğiniz fırsatlar için abone olun!

Sepetiniz