PANAYIR GOURMET'E HOŞ GELDİNİZ! ! O HEP ARADIĞINIZ GURME LEZZETLER ANINDA KAPINIZDA!

Kaliteli Malzemelerle Hazırlanan Tatlılarımızı Keşfedin!

Kaliteli Malzemelerle Hazırlanan Tatlılarımızı Keşfedin!

Tatlı düşkünleri için özel tasarım pastalarımız, sütlü ve çikolatalı tatlı çeşitlerimizle damaklarınızı şımartmaya hazır olun! Tüm tatlılarımızda, lezzetiyle dünya çapında ün kazanmış Belçikalı Callebaut markasının çikolatalarını kullanıyoruz. Ayrıca, pastalarımızda kullanılan sütün kalitesi de bizim için oldukça önemli. Bu nedenle tatlılarımızda çiftlik sütü kullanıyoruz. Tüm tatlılarımız kaliteli ürünlerle günlük hazırlanıyor.

pasta

Gerçek Fransız tatlıları

Enfes lezzetleriyle sizi tatlı düşlere sürükleyecek dünyaca ünlü Fransız tatlıları Panayır Gourmet’de sizi bekliyor. İçi yumuşacık krema dolgusuyla yedikçe bir tane daha yeme isteği doğuran rengârenk Makaronlar, yoğun krema dolgusu ve özel hamuruyla gerçek bir tatlı şöleni yaşatan Ekler,  çıtır çıtır katlar arasında meyve ve dolgu kremasıyla enfes Çilekli Milföy ve İçi krema, üzeri çikolata soslu Profiterolü orijinal tarifleriyle üretiyoruz.

profiterol

Hafif olduğu kadar lezzetli

Her kaşıkta mutluluk hem hafif hem de lezzetli sütlü tatlı çeşitlerimizde saklı. Tüm sütlü tatlılarımızı çiftlik sütü kullanarak geleneksel tarifle hazırlıyoruz. Orman meyveli, çilekli ve muzlu seçenekleri olan Magnolia, enfes kurabiyesiyle Tartölet, üzeri kıvamında kızarmış ve fındık parçalarıyla süslenen Fırın Sütlaç, çikolata tutkunlarının tercihi Supangle gibi çeşit çeşit lezzet en taze halleriyle tadılmaya hazır. Üç sütle ve Antep fıstığıyla hazırlanan ve başka yerde tadamayacağınız özel lezzetimiz Alâ Trileçe’yi de mutlaka tatmalısınız.

firin-sutlac

Tasarım Pastalar

Karamelli, fıstıklı, muzlu, çikolatalı ve mevsim meyveleriyle hazırlanan Premium pasta çeşitlerimiz günlük hazırlanıyor. Kremasında çiftlik sütü, çikolata olarak Belçika çikolatası Callebaut ürünlerini ve manav reyonumuzdaki taze meyvelerimizi kullanıyoruz. Kahve aromasıyla New York Pasta,  yoğun çikolata lezzeti ve fıstık parçalarıyla Ganaj Pasta, Çilek ve Antep fıstığının lezzet başrolünde olduğu Fıstık Rüyası gibi enfes pasta çeşitlerimiz tatlı ihtiyacınızı giderecek.

pasta-siparisi

Doğum günü, terfi, kutlama gibi tüm özel günlerinize tat katacak özel tasarım pasta siparişlerinizi bekliyoruz. Çocuklarınızın hayranı olduğu süper kahramanlardan animasyon karakterlerine, sevdiğinizin hayalini süsleyen o tasarım pastayı seçeceğiniz malzemelerle dilediğiniz kişi sayısına göre hazırlıyoruz. Hayalinizdeki pastayı anlatın biz gerçek bir lezzete dönüştürelim.

Panayır'da Ara

E Bültenimize Abone Olun

Birbirinden lezzetli gurme tatlar hakkında bilgiler almak, özel indirimler, kampanyalar ve kaçırmak istemeyeceğiniz fırsatlar için abone olun!

Sepetiniz