PANAYIR GOURMET'E HOŞ GELDİNİZ! ! O HEP ARADIĞINIZ GURME LEZZETLER ANINDA KAPINIZDA!

Damak Çatlatan Lezzetlerimizle Et Tutkunlarını Şaşırtmaya Hazır Olun!

Damak Çatlatan Lezzetlerimizle Et Tutkunlarını Şaşırtmaya Hazır Olun!
Dinlendirilmiş, yumuşacık ve sinirlerinden arındırılmış dana, kuzu, hindi ve tavuk ürünlerimizle kasap reyonumuzda lezzetli ve sağlıklı etler vaat ediyoruz. Kuzu ciğerden dana bonfileye hindi buttan tavuk şinitzele kadar her damağa uygun et çeşidi var.  
antrikot

 

Sağlıklı bir vücut için düzenli et yemeli!

Düzenli olarak et yemek sağlıklı bir diyetin bir parçası olabilir çünkü et protein, vitamin, mineral ve diğer gerekli besin maddeleri bakımından zengindir. Özellikle dana, tavuk ve hindi etleri, iyi bir kalsiyum, demir ve B vitamini kaynağıdır. Ayrıca, etin içeriğindeki kırmızı et proteinleri, vücudun hormonlarının ve enzimlerinin yapısını oluşturmak için gereklidir.

Et, aynı zamanda çeşitli sağlık sorunlarının önlenmesine veya tedavi edilmesine yardımcı olabilir. Örneğin, demir eksikliği anemisi olan kişiler için et yemek önemlidir çünkü demir, vücudun kırmızı kan hücreleri üretmesi için gereklidir. Ayrıca, kasların ve kemiklerin sağlığını koruyan proteinlerle zengin olan et, özellikle yaşlılar için önemlidir.

karisik-et-tepsi

 

Yemek yapma derdine son

Kasap reyonumuzda sizleri büyük bir dertten kurtaracak günlük hazırladığımız Hazır Tepsi lezzetleri var. İşten veya okuldan döndüğünüzde yemek hazırlamakla uğraşmayın. Balıkesir'den getirdiğimiz etleri, taze sebze ve baharatlarla bir araya getiriyoruz. Antrikot, Kuzu Küşleme, Dana lokum, Kilis Tava ve Dana pirzola gibi 9 farklı lezzet seçeneği var. Lezzetin sırrı Gaziantep ve Hatay’dan gelen doğal baharatlarda saklı. Tepsiyi doğrudan fırına gönderin ve 30 dakikada arzu ettiğiniz kıvamda pişirin.

panayir-gourmet-tavuk

 

Tariflerinize lezzet katacak etler

Lezzetli yemeklerin sırrı kaliteli malzemelerde saklı. Sizler için özenle seçtiğimiz etlerle tariflerinize uygun olan en iyi şekilde hazırlıyoruz. Izgaralık, haşlamalık, sotelik ya da fırınlık… Kasap şeflerimize söylemeniz yeterli. Yemeklik ve köftelik Dana Tranç Kıyma, tavadan güvece, tencere yemeklerinden fırına kadar çeşit çeşit yemekte kullanabileceğiniz Dana Kuşbaşı gibi çeşit çeşit eti tariflerinize lezzet katacak şekilde hazırlayalım.  

inegol-kofte

 

Dry Aged ile enfes ızgaralık etler

Siz de bizim gibi “Et en iyi ızgarada, mangalda lezzetli olur” diyorsanız Dry Aged (Kuru dinlendirme) yöntemiyle dinlendirdiğimiz ızgaralık et çeşitlerimiz tam damak zevkinize göre sizi bekliyor. Mermesimsi yağ dağılımıyla Antrikot Spagetti, yumuşacık et sevenler için Dana Bonfile, Kuzu tutkunları için Pirzola, Lokum Şiş, tavuk eti istiyorsanız ise enfes Tavuk Kanat, Tavuk But Izgara gibi damakları çatlatacak onlarca et çeşidi sizi bekliyor.

panayir-gourmet-kasap

 

Etlerimiz yüzde 100 yerli besi ve Helal Gıda Sertifikalı olup, dana etlerimizi Balıkesir'den, kuzu etlerimizi ise Trakya'dan özenle seçiyoruz. Siz de kaliteli ve lezzetli etlerimizi hemen sipariş vererek en hızlı şekilde teslim alabilirsiniz.

Panayır'da Ara

E Bültenimize Abone Olun

Birbirinden lezzetli gurme tatlar hakkında bilgiler almak, özel indirimler, kampanyalar ve kaçırmak istemeyeceğiniz fırsatlar için abone olun!

Sepetiniz